21 Nisan 2014 Pazartesi

RUHU OLAN MUHTEŞEM DEFİLE
Gönüllerde toplumsal sorumlulukla duyarlık olursa ihtiyaç sahiplerine yardım elleri uzatma berrak vicdan sesi olursa amatör olsalarda profesyonellere taş çıkaracak güzellikte ayrıca içinde ruhu olan unutulmaz etkinliğe imza attırır. Koruncuk Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği Gerçek hayatta  “Çocuklar Aşkına” Sosyal Sorumluluk Projesinde için cemiyet hayatının genç temsilcileri Koruncuk Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği yararına İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin ev sahipliğinde, Tektaş Saatçilik, Porsche  Ve Lancôme’in katkılarıyla, Harvey Nichols defilesinde podyuma çıktılar.    

Koruncuk Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği Yararına Şişli Marriott Hotelde düzenlenen özel defile, İstanbul ünlülerinde iştirak ettiği amaca uygun yardımı elde edebildiği gibi duyarlılığı minik kalplerede taşıyarak unutulmaz gece yaşattı.


Annesiz Babasız olan veya sorumsuz var ama yok olan anne babsız çocuklara şefkat kucaklarını açan vakıf çocukların ruh gelişmesi balta olak üzere kendine güvenen üz güven ve eğitim öğretim kazandırdığı gibi bunları ötesinde yaratıcı olmaları için önlerine vizyon koyan yararlığı gösteriyor. Toplumun en zayıf kesimlerinden biri olan korumasız çocukları iyileştiriyor. Yetişen gençlerin kendilerinin üstün başarıları ile elde ettiği dış Ülkede eğitim yapabilen onların hayatlarını şekiledirmelerine yön verecek kadar sahipleniyorlar.

İşta böyle duyarlı vakıf sesini daha çok duyurmak dahada bu kesimden çoklarına el atmak için böyle bir etkilik yapıyor. Tüm bu etkinlikte aktörler aktrisler dernek üye anneleri çocukları ve yetişkin genç çocukları. 
İşte bunun için ruhla dolu defile. Kıyafet teşhirinden ziyade kalplerini sevgilerini insanlıklarını duyarlıklarını mesajlarını podyumdan sergiliyorlar.  Proje adı ise  "Çocuklar Aşkına"  
Koruncuk Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri’ nin öncülüğünde organize edilen  Defile öncesinde kısa filmlerle tantımı yapıldı. Sanatcı Yalın "Çocuklar Aşkına" projesi için özel olarak bestelediği "Bir şey olmaz bize" isimli parçasını iki kurumun çocuklarıyla birlikte yorumladı projeye destek oldu.  

Kısa anlamlı mesajlar veren kısa konuşmalar sonrası plaketler hak edenlere verildi.  Beklenen Harvey Nichols defilesinde Podyumda anneler çocuklar adeta ilahlaştılar.


Lüks saat ve mücevher markalar firması Tektaş, koleksiyonerler için hazırlanan özel ve limitli parçalarını sergilen defile Koruncuk Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri, Demet Sabancı Çetindoğan, Didem Çapa, Feryal Gülman, Merih Turan, İdil Fırat, Beyza Arslan, Gül Gölge Saygı, Yasemin Masis, Elif Erez ve Begüm Eyilik’ in destekleriyle gerçekleşti.  


Defilenin koreografisini Öner Övez ve ekibi, stylingi Hakan Öztürk, saç tasarımlarını  No:21 İbrahim Zengin, teknik donanımını ise Staras’ın gönüllü olarak üstlendiği projenin basın ve halkla ilişkilerini Inhouse İletişim yürüttü

Lancôme ürünleriyle defilede son trend makyajlarını uyguladı. Porsche yeni çıkan SUV modeli Macan’i davetlilerin beğenisine sundu. 
Tüm geliri “Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfi Ve Yaratici Çocuklar Derneği'ne” bağışlanan  defilede, Adilcan Benardate, Ali Arıkonmaz, Ali Murat Kutvan, Ali Saygı, Alp Mızraklı, Alp Şen, Arya Doğulu, Aslan Kemal, Aslıgül Orman, Ateş Atilla, Begüm Eyilik, Begüm Gazioğlu, Begüm Karadayı, Begüm Şen, Buse Yoleri, Can Fırat, Cansu Alp, Cengizhan Ayan, Ceylan Kendir, Defne Tanık, Defne Tiftik, Deniz Sanal, Deren Okçu, Dila Bulut, Dila Özer, Ece Doğulu, Ece Kerimoğlu, Ece Kıral, Emil Ata Güzeliş, Emir Saygı, Emre Çüngüşlügil, Gül Gölge Saygı, Hasan Şer, Ilgın Dalan, İdil Fırat, Kağan Yurttaş, Kerim Hitay, Kevin İlyas Ata Güzeliş, Lara Türker, Leyla Çiftkurt, Lidya Eman, Mehmet Arıkonmaz, Mert Yoleri, Merve Haşhaş, Merve Üstünel, Minel Karakaşlı, Muratcan Arslan, Naz Kıral Günday, Nazlı Orman, Nazlı Soylu, Nazlı Yazıcı, Nida Bulut, Özge Akyiğit, Seba Güceylioğlu, Seray Kurt, Sinem Akay, Tuğana Savgı, Tumay Özkök, Yasemin Külür, Yasemin Masis, Yasmin Karadayı ve Yıldız Özer olmak üzere toplam 63 gönüllü “Çocuklar Aşkına” podyumda yürüyen isimler arasında yer aldı.

Ailesi olmayan veya terk edilmiş çocukların aile ortamında sağlıklı gelişmeleri, eğitim ve öğretim görmeleri, kişisel yeteneklerini geliştirmeleri, geleceğe hazır ve topluma faydalı bireyler olmaları için çalışan Koruncuk Vakfı ve ülkemizin geleceği açısından önemli projeler gerçekleştiren Türkiye’deki genç yaratıcı beyinlerin geleceğinin aydınlatılmasında çok önemli rolü olan Yaratıcı Çocuklar Derneği'ne destek olmak için defile biletleri kapışıldı.




yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder