4 Mayıs 2014 Pazar


EGD BAŞKANI Tvem’de

EGD Ekonomi Gazeteciler Derneği Başkanı Celal Toprak Cem TV ve Cem Medya Grup Başkanlığını bırakarak TVem’e geçti. Kendisiyle birlikte iki As; Pınar Işık Ardor ve Nilgün Bakkaoğlu da aynı şekilde Tvem geçtiler. Pınar Işık Ardor Ayrılık mesajlarında “Çok sevdiğim yıllarca hizmet verdiğim, Cem Tv de son programım” şeklinde ifadelerine göre memnuniyetsizlik ve mutsuz bir çalışma ortamını açıkca ortaya koyuyor. Çok örnekleri olan bu şekilde harcanan starlar Kanalların kalitesini önemli ölçüde düşürmekte. Yanlış tren insanları bazen doğru istasyona indirir. İşte bu üç değerli program ve değerli yapıcıları Tvem karşısında izleyicileri ile buluşuyor. Böylece Tvem sabah haber programlarında iddialı bir çıkış yaptı.

Bu alandaki önemli isimleri transfer eden kanal sabahları haberin nabzının Tvem’de atmasına sağlayacak. Tvem’in, Cem Tv’den transfer ettiği gazeteci Celal Toprak  ve Pınar Işık Ardor , Türkiye’ye bundan böyle  ‘’Günaydın Türkiyem’’ diyor…üstelik sabah haber kuşağı bu kadar ile sınırlı kalmıyor…Günaydın Türkiyem programının hemen ardından Celal Toprak ve Nilgün Bakkaoğlu Yeşil Ekonomideki keyifli ve ekonomi kuşağı yapıyor.hafta içi her sabah saat 06.45’de hergün gazete manşetlerinin okunduğu, tarafsız haberciliğin doğru adresi olan ‘’Günaydın Türkiyem’de’’, siyasetten, ekonomiye,  sporda, magazine kadar birçok konuyu ele alan haber program izleyiciyi her sabah yaşamın içinde tutuyor. Deneyimli Celal Toprak gazeteci olaylara büyük bilgi birikimi ile farklı bir bakış açısı katarken, uzun yılların sunucusu Pınar Işık Ardor an ve an tüm bilgileri izleyici ile paylaşıyor. Saat 9.00 itibariyle ise,
Yeşil Ekonomi’de Celal Toprak ve Nilgün Bakkaoğlu çevreyi, reel sektör ile buluşturuyor. Her sabah farklı konu ve konuklar ile dolu dolu geçen programda, ekonomiye yön veren birçok isim yeşil ekonomi’de izleyicinin merak ettiklerini konuşuyor. Ve saat 09.30’da ise sabah kuşağının son bölümü gündem yer alıyor. Burada da gündeme damgasını vuran en önemli başlıklar stüdyoda ağırlanan bir konuk ile masaya yatırılıyor. Pınar Işık Ardor ve Celal Toprak ikilisi hafta içi her gün saat 17:30'da ''Akşama Doğru''programı ile ekonomideki son gelişmeleri izleyici ile buluşturuyor.  

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder