2 Mart 2013 Cumartesi

Retro PerAModa Group partisi ünlü modacıları buluşturuyor-Yılmaz Parlar


PerAModa Group'tan Billionaire Club İstanbul'da yılın partisi

 
PeraAModa’dan yine muhteşem bir etkinlik... Perakende, AVM ve moda sektörleri yöneticilerinin buluşma, birbirlerini tanımayan sektör temsilcilerinin ise tanışma adresi olan PerAModa Group organizasyonlarına bir yenisi daha ekleniyor. 7 Mart'ta İstanbul'un en elit ve popüler mekânlarından biri olan Billionaire Club İstanbul'da yapılacak olan 'RETRO PerAModa Partisi'
için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Şimdiye dek birçok renkli partiye imza atan PerAModa Group, bu kez Retro PerAModa partisiyle eğlenceyi doruğa taşıyacak.

Görkemli gecede moda dünyasının ünlü isimleri yine en çarpıcı koleksiyonlarını gözler önüne serecek. Geceyi Fashion TV'nin başarılı program yapımcı ve sunucusu mimar Tülay Beşir ve ödüllü film yönetmeni ve senarist Volkan Karataş sunacak. İki başarılı sunucu en son MASKELİ VIP PerAModa partisinde başarılı ve keyifli sunumlarıyla göz doldurmuştu. Etkinlikte sırasıyla Irmak Ekim (Longplay by IE), Ahmet Giray Yılmaz (Deep Feeling), Koray Erkan (İki Yüzlü Koray Erkan) ve Şafak Tokur (Bağlama ve Zaman) defileleriyle podyumda yer alacak. Genç sanatçılar Vedat Behar ve Retrobüs Grubu'nun da konserleriyle tüm davetlileri retro müziğe doyuracağı geceye ünlü isimler de katılacak. Peki muhteşem partide başka neler olacak? Star Dans ve Aze Mea işbirliğiyle PerAModa üyelerinden 7 çift danstaki tüm hünerlerini sergileyecek. PerAModa Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yıldırım retro DJ performansıyla eğlenceyi zirveye taşıyacak, Get Me Art Sanat Galerisi retro fotoğraf sergisi gerçekleştirecek, Wax Museum İstanbul Elvis Presley'in balmumu heykelini Billionarie'de sergileyecek, Bodroom Design retro partiye gelen davetlilerden dileyenlerin fotoğraflarını çekecek ve bu fotoğrafları PerAModa dergi kapağına uyarlayarak hediye edecek. Böylece girişte Bodroom Design’a fotoğraf çektiren herkes PerAModa Degi kapağında kapak yıldızı olacak.


15 Mart Dünya Tüketici Hakları Gününde Haliç Kongre Sarayında gerçekleştirilecek 26. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde; Alışveriş Merkezi sektöründe yaklaşık 18 yıldır üst düzey yöneticilik yapan PerAModa group Yönetim Kurulu Başkanı Engin YILDIRIM "Tüketici Kalite Plaketi" ile onurlandırılacaktır. YILDIRIM, bu plaketi ilk olarak 7 Mart'taki Billionaire İstanbul'da düzenlenlenecek olan RETRO PerAModa
 
Partisinde Hakan AKKAYA veya World Consumer Academy Başkanı Fahri Ustaoğlunun elinden alacaktır. Akabinde aynı ödül Engin YILDIRIM'a 26. Uluslararası Tüketici Zirvesi Konferansını düzenleyen World Consumer Academy yetkilileri tarafından 15 Mart'ta Haliç Kongre sarayında takdim edilecektir.

PerAModa Group Yönetim Kurulu Başkanı Engin YILDIRIM davetlilere yapacağı hoşgeldiniz konuşması ve "Tüketici Kalite Plaketi" almak için Levon Kordonciyan'ın organize ettiği 4 FRAK giymiş bayan dansçının eşliğinde sahneye çıkacak. Levon Kordonciyan aynı zamanda Engin Yıldırım'a Brad Pitt için diktiği smokini dikti. Başarılı Moda tasarımcısı Ahmet Giray Yılmaz'da Engin YILDIRIM'a RETRO Partiye uygun kot takım elbise dikti. YILDIRIM, Ahmet Giray YILMAZ'ın kot takımı ile gecenin ilerleyen saatlerinde DJ Performansı sergileyecek.
Fashion tv executive representative of fashionTV international Owner of fashionTV Turkey ( Fashion tv uluslararası Yönetim temsilcisi ve Fashion tv Türkiye'nin sahibi ) Enis Onat Geceye katılan modacılara ve Yönetim Kurulu Başkanımız Engin Yıldırım'a Türk Modasına, Tekstiline olan katkılarından dolayı Fashion tv adına Plaket sunacak ve Uluslarası Fashion tv 'de gecemiz yayınlanacak ..

2013'ün en iyi RETRO Partisi ve şimdiye kadar yapılmış en iyi PerAModa partisine hazırlanın.


PARTİ MEKANI VE TARİHİ

7 Mart Perşembe Saat : 20.00
Billionaire Club Istanbul Büyükdere cad NO:136 34330 LEVENT İSTANBUL
Tel: +90 212 284 88 56
PerAModa Group
İnternet adresi: www.peramodagroup.com.tr yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder