4 Mart 2013 Pazartesi

DG Farma İlaç Sanayi -bobble-Yılmaz Parlar


suyu otomatik filtreleyen şişe bobble


DG Farma İlaç Sanayi tarafından ithal edilen Türkiye ve Ortadoğu pazarına sunulacak sağlıklı su filtreleme sistemiyle otomatik yapabilen şişe ve filtresi Basına tanıtıldı. Toplantıya yönetim kurul Başkanı Dinçer şeren CEO İlker Torlak ve yönetim kurul üyesi Gökhan Orhun katıldı.


DG Farma CEO’su İlker Torlak ın verdiği bilgilere göre 2012 yılında tüm dünyada ilgi gören gerçekleşen üstün satışrakamlarıyla Bobble Türkiye’de eczaneler başta olmak üzere perakende zincir mağazalar ve Intersport mağazalar gibi yaklaşık 5000 satış noktasından tüketici ihtiyaçlarına cevap verebilecek. Bobble’ın sağlık ürünü şişe ve filtreleri dünyada hala hazırda 40 ülkede varlığını sürdüren 51 milyonluk satış gerçekleştirmiştir.


DG Farma CEO’su İlker Torlak Toplantıda “Bildiğiniz gibi Hadımköy’de bulunan İlaç sektöründe 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren DG Farma firmamız saç dökülmesinin önlenmesi ve saç büyümesinin uyarılmasında kullanılan Minoxil adlı ilacın üretimiyle tanınmaktadır. 2012 yılında 35 milyon TL ciro gerçekleştirtik. Üretimde yaklaşık 10 milyon kutu ilaç üretmekteyiz. 5 milyon dolarlık pazarlama, reklam ve istihdam yatırımıyla şimdi de Türkiye’ye Bobble getirmekteyiz. Bobble’ın, diğer suşişelerinden farklı olarak, içinde sağlıklı su tüketimine olanak sağlayan karbon filtresi bulunuyor. Bu filtre sayesinde sudaki klor, koku ve organik kirleticiler arındırılıyor. Bu şekilde sudaki kirlilik giderilerek tamamen etkili ve güvenilir bir çözüm sunuyor. yaşamın doğal kaynaklarından biri olan suyu güvenle tüketmek isteyen herkesi Bobble ile tanıştırmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. İlaç sektöründe 2004 yılından bu yana hizmet verdiklerini hatırlatan Torlak, “Sağlık bizim için çok önemlidir. Hayatın kaynağı suyun da sağlıklı yaşamda büyük önemi var. Her gün tükettiğimiz suyun temiz ve güvenilir olması gerekir. Suyu içerken filtreleyen Bobble bu güveni bize sağlıyor. Bobble ile belediyelerin ‘mikropsuz su’ olarak tanımladığı musluk sularını da en kaliteli hale getiriyor. Türkiye gibi su tüketimi yüksek seviyede olan ve nüfus açısından büyük potansiyel barındıran bir ülkede Bobble’ın yer almamasıdüşünülemezdi. 2013 yılında ülkemizde 1 milyon kişiyi Bobble ile buluşturmayıhedefliyoruz. Komşu ülkelerden gelen talepler doğrultusunda da Türkiye’nin, Bobble’ın Ortadoğu merkezi olacağına inanıyoruz. Bir sağlık ürünü olan Bobble’ın satışı seçkin mağazalar dışında eczanelerde de gerçekleşecek.”dedi


Basın mensuplarınısrarla sorduğu sağlığa zarar verdiği iddialarla her zaman gündeme gelen BISPHENOL A (BPA) hakkındaki soruya “Kesinlikle hayır. DG Farma ruhsatlı ilaç üretimi yapan bir şirkettir. Dolayısıyla sağlık bizim için çok önceliklidir. ABD ve Avrupa’da sağlıklı su tüketmek isteyen 51 milyon insanın tercih ettiği Bobble sağlığı tehdit eden BİSFENOL A (BPA) içermiyor. Bu bile tercih nedeni olabilir” şeklinde cevapladı.


Yine kulanım ömrü sorulara “Bobble, değiştirilebilir filtreleri ile uzun ömürlü kullanım sağlarken, karbon filtreler ortalama 150 litre (300 dolum) suyu içerken filtreleyebiliyor. Bobble, 300 plastik şişeye eşdeğer suyu çok daha ekonomik bir yolla filtre ederken geri dönüşümlü malzemeden yapılmış şişesiyle çevre duyarlılığına da destek veriyor. Farklı kullanım seçenekleri sunan Bobble’ın ev tipi kullanımı için 2 lt hacminde sürahileri ve ayrıca çocuklar için rengârenk ürünleri de bulunuyor.”geniş bilgi verdi


yilmazparlar@yahoo.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder