11 Mart 2013 Pazartesi

PERAMODA GROUP'TAN“BİLLİONAİRE CLUB İSTANBUL”DA MODA VE DANS RÜZGARI-YILMAZ PARLAR


PERAMODA GROUP'TAN“BİLLİONAİRE CLUB İSTANBUL” DA MODA VE DANS RÜZGARI

Levent’de bulunan “Billionaire Club İstanbul” da yapılan Retro PerAModa Group partisi ünlü modacıları buluşturdu. Modanın ünlü isimleri ve çarpıcı koleksiyonları gözler kamaştırdı. Muhteşem görkemli tasarımlı kreasyonlar arasında yine blucinler göz doldurdu. İlgi çeken kreasyonlar kadar onlarısergiliyen mankenlerde ilgi odağıydı. Mankenler arasında ünlü model ve film yıldızı Damla Kandemir bir kere daha sanatıyla hayran bıraktı.


Programı Fashion TV program yapımcı ve sunucusu Tülay Beşir ve senarist Volkan Karataş sundu.

Etkinlikte Irmak Ekim, Ahmet Giray Yılmaz, Koray Erkan ve Şafak Tokur defileleriyle podyumda yer aldı.

Vedat Behar ve Retrobüs Grubu konser verdiler. Star Dans ve Aze Mea işbirliğiyle yapılan dans gösterimleri muhteşemdi. Piste tüm izleyicilerde geçmiş dansların rüzgarına kaptırdılar. Bizde Türk Marilyn Monroe’su ünlü model ve film yıldızı Çağla Sedeoğlu ile Rock-and-Roll yapmaktan geri kalmadık.

Get Me Art Sanat Galerisi retro fotoğraf sergisi gerçekleştirdi. Wax Museum İstanbul Elvis Presley'in balmumu heykeli de Billionarie'de sergilendi.

PerAModa Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yıldırım "Tüketici Kalite Plaketi" ile onurlandırıldı. Plaketi Engin Yıldırım, Hakan AKKAYA ve World Consumer Academy Başkanı Fahri Ustaoğlunun elinden aldı.

yilmazparlar@yahoo.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder