9 Kasım 2012 Cuma

GÜNEŞ SİGORTADAN SANATA MERHABA


Sanata yeni açılan mekan Güneş sigorta sanat galerisi resaam Şeref Kiperol Üçok ile başlangıç yaparak sanata merhaba dedi.
Güneş sigorta konferans fuaye alanı sanat mekanı olarak değerlendirerek. Sanat dünyasına mükemmel bir galeri kazandırdı. Pek çok sanatcıya ev sahipliği yapacak sade görünümlü ferahlık veren galeri, Atmaca, Mazhar Olgun ve Nurullah Berk hocalardan, teşvik alan Ressam Şeref Kiperol Üçok’un seckin eserlerinden oluşan bir koleksiyonu sergileyerek sanat severlerin hizmetine ve beğenisine sundu.
 
Şeref Kiperol Üçok, eserlerinde o andaki aksiyonu vurgulayarak paletine aktardığı eserlerin manasını birbirleriyle olan uyumunu bütünlüğünü gördüğünüz kadar hikayelerinide aynı güzel tatlı dille aktaran Şeref Kiperol Üçok’dan dinliyorsunuz.   
  

Akım olarak kendini değerlendirmesi neoklasik yorumlarla, empresyonistlerle aynı fırça darbeleri altında yansıtmaya çalıştığını ve figüratif kompozisyonlarda seçilen konuyla  mimik ve jestlerin uyumuna özen gösterdiğini kendi ağzıyla öğreniyoruz.

Sanatseverlerin çok yakından tanığı İSO sanat galerisi sanat danışmanı Yalçın Denizyılmaz hem varlığıyla hemde sanat adına verdiği destekle sanatcının ve Güneş sigorta halkla ilişkiler müdürü arzu Tanın yanında yer aldı.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder