7 Temmuz 2012 Cumartesi

İksir Resort Town’da Ramazan-Yılmaz parlar haberi


İksir Resort Town’da, dolu dolu bir ibadet ayı sunuluyor. 

Geleneksel Ramazanların unutulmaz tadını,
İksir Resort Town’da yaşayın

Ramazan ayı boyunca, ruhunuzu ve bedeninizi tazelemeye hazır mısınız?

Uçsuz bucaksız bin bir ton yeşilin, sarının, turuncunun, mavinin tek karede olduğu ve uçsuz bucaksız ormanların bol oksijen yüklü serin esintileri ile Ramazanın geleneksel dokusunu birleştiren İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası’nda, unutamayacağınız bir Ramazan ayı yaşatılıyor.   

Geleneksel iftar ve sahur yemekleri, yöreye özel benzersiz tatlarda yemekler, zengin iftariyelikler, yeniden gün yüzüne çıkarılan enfes tatlılar, özel gelincik şurubu ve kompostolarla zenginleştirilmiş iftar menüleri, fırından yeni çıkmış sıcacık pidelerle, böreklerle sunuluyor. . Dileyen misafirlere, damağa sunulan şölen, konağın tarihi dokusu içinde, otantik sofalarda sinilerle sunulan özel iftar yemekleri ile görsel şölene de dönüşüyor.

Sahur yemekleri ise, çocukluğunuzda yaşadığımız sahurları anımsatan ayrı bir doyum odağı oluyor.

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabasında, sizlere Ramazan sürprizleri ile dolu dolu bir ibadet ayı sunuluyor. Türbelere ve kutsal yerlere yapılacak geziler ile Ramazan ayı zenginleştiriliyor. 1366 yılında hiç çivi kullanılmadan sadece ahşabın özel bindirme tekniği ile yapılmış olan Mahmutbey camiini tanımanız ve bazen de ibadetinizi bu çok özel camide yapabilme imkanı sağlanıyor.

Ayrıca 50’nin üzerinde aktivitenin sunulduğu İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası’nda; ata binişten atlı safarilere, faytonla nostaljik turlardan atv turlarına, jeep safariden olta balıkçılığına kadar birçok etkinliğe katılmanın yanı sıra, havuz ve Türk hamamının ardından çeşitli masajlar ile günün yorgunluğunu atmanız da sağlanıyor.


Sakin ve huzurlu bir ortamda, müzik dinletileri veya gölet kenarında doğaya dahil olarak, iftarla sahur arasında ılık yaz gecelerinin keyfini süreceğiniz ramazan ayı özel fiyatları ile sizleri bekliyor.



Ramazan ayı konaklamalı zengin iftar ve sahur yemekleri dahil günlük kişi başı: 100 TL'den başlayan fiyatlarla

Rezervasyon:
Telefon:  0366 616 10 16                                                                           
GSM:       0532 302 91 84

 yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder