22 Temmuz 2014 Salı

BEŞİKTAŞ AK PARTİ İFTAR DAVETİ-YILMAZ PARLAR


BEŞİKTAŞ İÇİN FİKİR SOFRASI



Zeynel Abidin Okul’un Başkanlığını yaptığı AK Parti Beşiktaş İlcesi tarafından, tarihi, Yıldız Parkı Çadır Köşk’de verilen iftar yemeğinde, Beşiktaş’ın önde gelen isimleri biraraya geldi. 


Beşiktaş için çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Besiktas Ilçesi Başkanlığının fikir sofrasına dönüşen iftar davetine, Besiktaş'ın STK  Başkanları temsilcileri,İş ve sanat dünyasının renkli simaları, akademisyenler katıldı. 


AK Parti Genel Başkan Yardimcısı Prof.Dr. Mustafa Sentop’un hazır bulunduğu davete, AK Parti il Baskan Yardımcısı Selim Temuci, il Baskan Yardımcısı Yusuf Ulutas, il Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Haser, Ilce  Kaymakamı Abdullah Kalkan, İlce Milli Eğitim Md.Önder Arpacı, İlce Emniyet Md. Timuçin Baser, İlce Sağlık Md. Erkan Tüzgen, Ok Meydani SSK Hastanesi Başhekimi Akif Feyzoğlu, GEMPA Yönetim kurulu Uyesi Nezihi Erdem, Simpas yonetim kurulu üyesi Ahmet Çelik, Beyaz Holding Ali Beyaz, Çolakoglu  holding  Haydar Çolakoğlu, BISSE holding Mustafa Karadeniz, Hattat Holding Kadir Hattat. Sanatcılardan  Mine Koşan, Şahin Özer gibi isimler icabet ettiler.



AK Parti Besiktas Ilce Başkanlığından, AK Parti Besiktas Kadın kolları başkanı Behice Yaman, AK parti Beşiktaş İlce Başkan yardımcıları Fethiye Sarol, Tülin Hattat

Yönetim kurulu üyeleri Ayla Keyif, Dilek Sağlam başta olmak üzere yoğun bir katılım vardı.

İftar öncesi AK Parti Besiktas Ilce Başkanı Zeynel Abidin Okul ile yaptığımız kısa söyleşide Beşiktaş Belediye Başkan adaylığından sonra çalışmalarının devam edip etmediğini sorduk. “Bildiğiniz gibi Beşiktaş’a çağ atlatacak  projelerimiz vardı. Yerel yönetimler halk menfaatini ön planda tutan halka en yakın yönetimlerdir. Belediyecilikte siyasi görüşler yerine hizmet ön plandadır.” Diyerek koordinasyonlarını sürdürdüklerini yaşanan plansız gelişmenin sıkıntılarını ve çarelerini bildiklerini, ilk fırsatda çözümlendirebileceklerini aktardı.


Başkan Abidin Okul  "Eğitim seviyesi çok yüksek bir ilçeyiz. Ama buraya yakışır bir kültür merkezi yok. Buraya yakışır bir kültür merkezini kazandırmak istemekteydik. İlçede otopark sıkıntısı var. 23 mahallede trafiği yer altına alacak 23 otopark projesi geliştirmiştik. Amatör klupler var ancak spor yapabilecekleri alanlar yok. Bunlarla ilgili spor kompleksi projemiz vardı. Sağlıkla ilgili hastane projelerimiz, Meydan projelerimiz, Belediye Sarayı, nikah salonu ve kent müzesi de yapacakdık. Engellilerle ilgili projemiz vardı.Kentsel dönüşümde ise Beşiktaş’ın tarihi dokusunu koruyarak yapacağımız inşaatlarla Tarihi kimlikte muhafaza edilir güzel estetikli bir Beşiktaş yaratacaktık. Hız kesmeden çalışmalarımıza projelerimize devam ediyoruz. Hizmet etme fırsatı yakaladığımızda her şey hazır durumda.” Olduğunu ve daha pek çok sayıda projeler geliştirdiklerini söyledi.


İftar öncesi sufi muzik eşliğinde Galata Mevlihanesinden Semazen gösterimi atmosferi daha da kutsallaştırdı. İftar sofra fikir sofrasına dönüşerek Beşiktaş’a iyi bir gelecek sağlamak için proje konuları konuşuldu.


yilmazparlar@yahoo.com      

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder