27 Şubat 2014 Perşembe

AÇILIŞI KAPANIŞI OTURUMLARI MUHTEŞEM EMEC 2014-YILMAZ PARLAR

AÇILIŞI KAPANIŞI OTURUMLARI MUHTEŞEM EMEC 2014

MPI EMEC 2014’DE GURURLANDIĞIMIZ İSİMLER ;

 MPI Türkiye Başkanı Handan Boyce,  ICVB Genel Müdürü Elif Balcı Fisunoğlu, Türk Uluslararası Kadın Ağı Kurucusu Melek Pulatkonak.




Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa / İsviçre, Almanya, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, İspanya, İsveç, Türkiye ve İngiltere / İrlanda. EMEC   Avrupa içeriğinde yaklaşık 2.000, Dünya çapında 20.000 fazla üyesi bulunan  Uluslaraarası Toplantı Uzmanları (MPI)nin bu yılki toplantısı İstanbul/Türkiye yapıldı.



EMEC 2014’ün zorluklara rağmen  Türkiye’de olmasını sağlıyan Başta MPI Türkiye Başkanı Handan Boyce olmak üzere emeği geçen isimler Türkiye’nin Kongre turizmine soyunduğu alanda önemli başarı gösterdiler. 

MPI toplantı düzenleyen ve planlamacıların canlı sanayi toplumlardada iş başarısında kritik roller belirleyen, mesleki gelişim, İş Fırsatları sağlayan  Interaktif toplantılar, network çalışmaları olan zirvede, Genel Müdürlüğünü Handan Boyce’nin yaptığı İstanbul Haliç Kongre merkezinde üç günlük etkinlik süresince katılımcılar, global trendleri takip ederek  ve En yenilikçi stratejilerin erişiminde, uluslararası meslektaşları ile ağ için bir fırsatlar yarattı. 
Önemli ilgi alanlarını keşfetmeye sevketti
Göze çarpan standlar vardı. Standlarda Ülke ve sponsor firmalar kendilerini ifade etme fırsatı buldular.




Avrupa'nın düşünce liderlerinden Peter Hinsen tarafından teknolojinin toplum üzerindeki etkileri,  Günümüz  Dünyasında şirketleri yeniden çizme, şirketlerin ilgili kalması için kendilerini yeniden yaratmalarını  kendi stratejisi  yeniden tasarlamak zorunda olduğunu özetleyen sunumu yaptı. 



 Saygın danışman satış, yönetim ve liderlik becerileri yazarı Christopher Barrat  
 Tarafınından  eşsiz fikir verdi.  teorik fikirleri birleştiren unsurları sıraladı.




 Christopher Barrat moderatörküğünde 
TurkishWIN topluluğu kurucusu ve VIP Turizm CEO Ofisi’nde çalışan Melek Melek Pulatkonak Değişim için Networking - AğAnahtarı Beceriler hakkında soruları cevapladı. Yeni fikirler , beceriler, iş ve kariyer genişletmek için gerekli bilgelik erişim sağlayabilen, yeni insanlarla toplantı ile profesyonel ağı büyümek için bir fırsatları  anlattı.. 




TurkishWIN başkanı  Melek Pulatkonak’ın moderatörlüğünü yürüttüğü İş Hayatındaki Kadınlar oturumunda VIP Turizm CEO’su Yasemin Pirinççioğlu, Cansen Başaran
Symes ile Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü ve MPI Turkey Club Başkanı Handan Boyce konuşmacı olarak yer alarak MPI Turkey’e bizlere prestij kazandırdılar.


   
 

Ruud Janssen - İş modelleme canlı etkinlikleri iş uyacak şekilde uyarlama
iş başlatmak için planı her zaman, yeni bir kitleye bir ürün için, pazar başlatmak için   ilk adım ,bir iş modeli oluşturmak stratejinin yürütülmesi için gerekçeleri sıraladı

Jackie Mulligan Gelecekten Transformal dersler, 
deneyimi yönetmek, yaratıcılık tutkusu, gelecekteki eğilimleri ve teknolojiyi harmanlayarak, global endüstri araştırma projelerive mesleki gelişim girişimleri açan konuşma yaptı.

Jackie gelecekteki tahminlerin bir yolculuğuna bizi götürdü. Hayatımızın geleceğini ve bizim sanayi dönüştürebilecek bir büyük yenilik kullanarak , onu keşfetmek ve biz insanların paylaşmak için nasıl alabilirim, iletişim, yeniden tasarım toplantıları, hızlı tempolu, neler yapabileceğimizi, çözümler ve yeni fikirler ilham için tasarlanmış olacağını ve bunu, bizlerin yapabiliceğimizi vurguladı.

Agata kolodzıejczyk toplantılarda beyinde ne olur başlıklı sunum yaptı. Dünya üzerindeki en etkileyici ve gizemli dönüşüm yapısı biri beyin olduğunu, doğumdan itibaren başlayarak, bu katlanmış jel Organ dış stimuli ile uyarılan plastik morfolojik ve fonksiyonel değişikliklere uğradığını, toplantıda insanların merkezi sinir sistemleri dönüşüm için en önemli uyarılardan biri olduğunu söyeledi. “Diğer insanlarla ilişkileri , bizim kişilik , davranış ve yaşam genel başarısının gelişimi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir . Toplantıların gücü motive edilmesi bizi , profesyonel topluma yararlı ve ... mutlu olmak içindir
 Son endüstri zeka ve dinamik toplumsal öğrenme deneyimlerini içeren kenar mesleki geliştirme kesim kendinizi bırakın.
Özel bir şey ile bağlayın. . Bu kaotik dünyada Anlamlı insan bağlantıları oluşturma Teknolojik beceri ve hayal alır. Eğer insan, fikir ve toplantılar ve etkinlikler sektöründe başarı Arasında güçlü bağlar oluşturmak,   bağlantı sanatının usta yardımcı olacaktır.
” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Dave Sharpe  seyirci ile daha etkin ideal iletişim kurmanın iş sahipleri, organizatörler ve toplantı planlayıcılarına  yardımcı olan sırları paylaştı.

ICVB Genel Müdürü Elif Balcı Fisunoğlu tarafından EMEC 2015 yılı evsahipliği yapacak Polonya MPI temsilcisine Türk motifli çini plaket verildi. Polonya temsilcileri kısa tanıtım filmi sahnede yer alan piyano ile ulusal müzik örnekleri sunarak 3 kişilik bale gösterimi ile kapanışı renklendirdiler. Olimpiyat açılış ve kapanış seronomilerini aratmayan MPI Turkey’i Kongre turizmimize, sanayimize ekonomimize ivme kazandıran bu faydalı ve  başarılı organizasyonu gerçekleştirmelerinden dolayı kutluyoruz.

yilmazparlar@yahoo.com







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder