15 Aralık 2012 Cumartesi

İstanbul Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimi-Yılmaz Parlar


Selami Çelebio
ğlu, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde
İstanbul Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimi, 12 Aralık 2012 tarihinde, İstanbul Valiliği toplantı salonunda gerçekleşti.





2013 yılı mütevelli heyetine; Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon) Genel Başkanı H. Selami Çelebioğlu ile Kas-Kon Saymanı ve Doğanyurt Federasyonu Başkanı Hamza Baş seçildi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının kuruluş amacı: Fakru zaruret içerisinde ve muhtaç durumda bulunan vatandaşlar ile gerektiğinde her ne surette olursa olsun Türkiye’ye kabul edilmiş veya gelmiş kişilere yardım etmek; Sosyal adaleti pekiştirici tedbirler alarak gelir dağılımının adilane bir şekilde tevzi edilmesini sağlamak, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı teşvik etmektir. Kas-Kon Genel Başkanı Selami Çelebioğlu, “Bizlerde, bu amaç doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz” dedi.



İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri:
Daimi üyeler; İstanbul Valisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Defterdarı, İl Sağlık Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, İl Müftüsü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü ile seçilmiş üyeler olarak iki STK temsilcisi, bir mahalle köy muhtarı, iki hayırsever yer alıyor.  
yilmazparlar@yahoo.com

 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder