31 Mart 2012 Cumartesi

CASIO G-SHOCK SAAT/ 2012 ISTANBUL” YILMAZ PARLAR

HER TÜRLÜ DARBEYE DAYANIKLI ZENGİN TASARIMLI SAAT CASIO G-SHOCK


Rengarenk ve dayanıklı modelleri ile yepyeni bir moda akımına öncülük eden CASIO, tüm dünyada gerçekleştirdiği “SHOCK THE WORLD” turnesinin 2012’deki ilk durağı olarak İstanbul’u seçti. New York, Milano, Hong Kong, Şangay, Berlin, Paris, Dubai gibi dünya merkezi şehirlerin ardından İstanbul’da gerçekleştirilecek olan organizasyonun ev sahipliğini Casio adına Moda Editörü Ece Sükan ve ünlü fotoğrafçı Serkan Şedele yaptı.

Dünyada sanat, tasarım, moda, spor, müzik gibi farklı alanlarda öne çıkan isimlerlerin desteği ile G-shock ‘ın marka hikayesinin anlatıldığı Shock The World Turnesinin Türkiye ayağına Derin Sarıyer, Eda Taşpınar, Elif Cığızoğlu, Onur Baştürk ,  Serkan Şedele, Zeynep Üner gibi alanlarında tanınmış isimler, farklı tasarımları ile katıldı.

28 Mart 2012’de gerçekleştirilen atölye çalışmasında ünlüler , Casio ve G-shock marka saatlerden oluşan tasarımlarını, kendileri için özel hazırlanan, Gurme Şef Maksut Aşkar, grafiti sanatçısı Wase, Fransız görsel performans Sanatçısı Mika Tekyes, Dinamo Dj Barış Bertigen , kaykay gösterileri gibi  aktivitelerin yer aldığı G-Inspiration space (G-ilham alanında ) gerçekleşti.

Ortaya çıkan ilginç tasarımlar,   30 Mart tarihinde Otto Santral’deki Casio G-shock/ Shock The World Tour 2012 Partisinde sergilendi.
Dünyaca ünlü Booka Shade Dj Set’in sahne aldığı partide, Dinamo FM Dj’lerinden Cervus canlı performansı ve Mika Tekyes görsel showları ile geceyi renklendirdi.


Casio’nun darbelere, basınca, ekstrem ısı koşullarına ve hatta elektriğe dayanıklı saat serisi G-Shock ve Baby-G için dünya çapında bir turne olarak düzenlenen aktivite kapsamında, İstanbul’a özel bir saat tasarladı.  Sadece 150 adet üretilen Shock the World Tour 2012 İstanbul saati organizasyon sonrası tasarım severler için satışa sunuldu.

Parti öncesi ve Parti sırasında düzenlenen sürpriz aktiviteleri ile  merak uyandıran Shock the World Tour 2012, diğer şehirlerde yapılacak olan aktiviteler ile yarışacağa ve adından çok söz ettireceğe benziyor…
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder