14 Temmuz 2015 Salı

HATİCE-FERMAN TOPRAK İFTARI-ADANALI HASAN KOLCUOGLU RESTAURANT-YILMAZ PARLAR

İFTARDA SANATCI RUHU

Gecelerin Fenomeni olarak sloganlaşan sanatcı Ferman Toprak, sanatcı Hatice ile birlikte Ağaoğlu Eltes Gold Çekmeköy Adanalı Hasan Kolcuoğlu Restoranda 12 Temmuz 2015 Pazar günü iftar yemeği verdi.


Düzenlenen iftar yemeğinde Ferman Toprak ile yaptığımız özel söyleşide önce Ramazan iftar hakkında sorumuza “Ramazan bereketliği paylaşmak kardeşliği yaşamak merhametin tavan yaptığı içinizdeki ilahi sevginin potansiyelini açığa çıkaran insanlık ögesi bu nedenle yakın dostlarımla bir arada olmakdan mutluyum.

Yoğun gündemlerii olmasına rağmen birlikte iftar açmakdan, Sanat dünyasından nefes alan nefes veren tüm dostları bir arada görmekden büyük onur duymaktayım. Allaha karşı kulluk adına ortak iftara davete icabet eden dostlar bir araya gelmeli duygu düşünceleri paylaşmalı ilahi günü dolu dolu yaşamalı diye düşünüyorum.” Cevabı alıyoruz.

Yoğun sahne ve konser maratonuna son sürat devam eden ve dinlenmeye dahi fırsat bulamayan başarılı şarkıcı Ferman Toprak’ın ses telleri hakkında açıklama getirirken, Tanrının verdiği her biri lütuf olan sağlık kıymeti ortaya çıktığını, çıkmayan sesden hiçbir şeyin ifade edileme zorluğunu vurgularken, şakası espirisinide ihmal etmiyor. “Sevgilinize kızıyorsunuz, bağıramıyorsunuz bile.”
Ramazan ayı nedeniyle sahne programına ara veren sevilen sanatçıya yurt dışı konserlerini soruyoruz birkaç ülkede hayranlarıyla buluşacağı çok yoğun programı olduğunu söylüyor.

Bu kadar ilgiyle dinlenmesinin sevilmesinin sebebini soruyoruz. Şarkılara ruh vermek mi ? İletişim mi? “Sadece samimiyet-Dinleyicinin nabzına göre şerbet vermek.-Her türü okumamdan kaynaklanıyor.”

Müstakbel eşine şarkılarını güle benzetirsek Gül Bahçesinden hangi gülü verirsin sorumuza, gülerek “Tespih” cevabını veriyor. (Hayatı Tespih Yapmışım)

Önce Basın toplantısında basın mensupların imaj sorusuna Yakın arkadaşlarıyla Bodrum'da tatile çıktığını güneşten iz kalmaması için sakal ve bıyıklarını kestigini herhangi bir imaj değişikliği olmadığına açıklık getirdi.

Evlilik hakkında soruya “Bayram sonrası yakın bir tarihte. Herkes meşhur olunca boşanır. Ben meşhur olunca evleniyorum. Ne kadar kutsal evlilik kurumuna ciddi samimi ve iyi niyetli baktığımı gösteriyor.”

Proje Organizasyonu ve iletişim danışmanlığı Nerin Özden  Çağlar Tuncer tarafından yapılan iftar programda Restaurant  Adanalı Hasan Kolcuoğlu’nun iç mekanında sahne özel bir tasarımla iç mimarlar Sinem Aydın ve Soner Eren ile dekore edildi.

Sufi muzik eşliğinde Semazen tüm konukları büyüledi. Aynı zamanda Hanımeller Restaurant zincirinden tanıdığımız Adanalı Hasan Kolcuoğlu’nun sahibi Düriye Ünlü ve Oğlu Ünlü iki metrelik “Adana Kebab” ilk uygulayıcıları. Sırrını soruyoruz. Gülerek “Ustaların mahareti” diyorlar.
Konuklar nefis zengin iftar menüsü çok beğendiler. Sohbet geç saatlere kadar sürdü.



yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder