25 Mart 2013 Pazartesi

BİLLİONAİRE CLUB’TA VİSKİ FESTİVALİ-YILMAZ PARLAR

BİLLİONAİRE CLUB’TA VİSKİ FESTİVALİ
İkincisi yapılan, Sektörün en eskilerinden ve Dünyanın önde gelen İskoç Viskisi Johnnie Walker önderliğinde “The Whisky Festival” gerçekleşti.


The Whisky Festival”de İstanbul’un iş, sanat dünyasının, gece hayatının ünlü kaliteli magazin isimlerin ve basının katıldığı muhteşem partide, değişik showlar, yine davetliler pistte ve yerlerinde coşarak eğlendiler. Vazgeçilmez klasik dansların soluk almaya fırsat vermeyen müziklerin temposunu sürdürebilir canlılıkta yüksekte tutan Partinin DJ leri Bee Gee ve Doğuş Çabakçor ikilisiydi.


Değişik showlarla ikram edilen viskinin bir diğer şeklide, Trapez danscıdandı. Yenilikci trapezci dans sanatcının sunduğu gösterinin hayranlığı içinde davetliler başaşağı durumda iken servis ettiği Johnnie Walker şişesinnden viskiyi zevkle içtiler.

İstanbul’un seçkin elit davetli viski severlerizerafetiyle hemen göze çarpan, titiz hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlıyanBillionaire Club’ta gerçekleşen muhteşem partide ilk kez Johnnie Walker Gold Label Reserve sunuldu.

Türkiye’deki premium viski dünyasına renk getireceği kadarda renkli bir Happy Hour Chandelier şovu ile sunuldu. Johnnie Walker Gold Label Reserve, tasarımcı Marcel Wanders ve koreograf Nanine Linning tarafından hazırlandığını öğrendik. görkemli partilerine katılan Amsterdamlı ikilinin bir avize üzerinden gerçekleştirdiği viski sunumu şovu katılımcılara büyülü dakikalar yaşattı. bir an olsun düşürmedi.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder