21 Ocak 2013 Pazartesi

WELCOME’DAN 5. SAYI-YILMAZ PARLAR




Welcome Dergisi, seyahat için yeni ve parlak fikirler geliştirmeyi, seyahate çıkan insanlara yeme içme kültüründen, kalınacak yerlere, yolculukta okunacak kitaptan zamanı değerlendirmenin en keyifli yollarına, yaşama ve yolculuğa farklı açılardan bakmayı, baktırmayı, hayatı dolu dolu yaşatmayı hedefliyor.


Welcome Dergisi”, yayın hayatına başladığı aydan itibaren Türkiye’ nin her yanında ve Türkiye’ye gelmek isteyen herkes için dünyada seyahat, seyahat kültürü ve seyahatte yaşam konularında başvuru kaynağı olmayı hedefleyen dinamik, gelişim ve değişime açık bir dergi olma yolunda ilerliyor.
 İstanbul kent kültürünün yapı taşlarından biri olmaya aday gözüken “Welcome”da: İstanbul yazılarıyla hepimiz için âdeta bir bilgi ırmağı olan çağımızın Evliya Çelebisi Prof. Dr. Metin Sözen; belediyecilik, deyince ilk akla gelen ve hakkıyla marka isim olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül; çağdaş sanat eleştirmeni ve piyasa uzmanı Sevil Dolmacı; ilk sayımızdan itibaren dergimize samimi desteklerini esirgemeyen H. Esra Kavurmacı; bir jaguarın peşinden yirmi kilometre yol yürümekten yorulmayan fotoğraf ustası Süha Derbent; ödüllü yönetmen Sururi Ballıdağ, film-reklam sektörünün harika çocuğu Derya Karaköse ve birbirinden kıymetli fikir ve kalem erbapları yer alıyor.

Welcome, tüm seçkin yerlerde…

Ücretsiz olarak dağıtılıp Türkçe ve İngilizce olarak yayımlanmakta olan “Welcome Dergisi”, İstanbul Boğazı’nda her biri 200 ila 500 kişiye kadar servis ve A sınıfı restoran hizmeti veren turizm tekneleri, İstanbul’un en seçkin eğlence mekânlarından Suada ve Reina, efsane kulüp Tenis Eskrim Dağcılık (TED), Kanyon, İstinye Park, Trump Towers başta olmak üzere İstanbul’un en seçkin 22 AVM’sinde bulunan Cinemaximum sinemalarının fuayeleri, İstanbul, Ankara ve İzmir’deki havaalanlarının VIP ve İstanbul “primeclass” CIP Lounge İç-Dış Hat CIP Salonları ve “primeclass” Wings İç-Dış Hatlar, Yapı Kredi World Lounge salonları ve İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan Taksi Kooperatifi’ne üye 553 taksinin yanı sıra 1350 kişilik protokol adreslerine gönderilmektedir. Dergimizi www.welcomedergi.com ve www.dijimecmua.com adreslerinde de takip edebilirsiniz…

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder