23 Nisan 2012 Pazartesi




YDÜ HASTANESİ SGK'YA KATILIYOR

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, 10 gün içerisinde Türkiye'de uygulanan SGK sistemi içerisine, Kıbrıs’taki Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin dahil edileceğini açıkladı.


Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar ve beraberindeki heyet, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
SGK Başkanı Fatih Acar ve heyeti , YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel, Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Adem Aköl, Hastane Başhekimi Dr. Sevim Erkmen ve Hastane Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Savaşan tarafından karşılandı.
SGK Başkanı Acar ve heyetine , YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel tarafından Üniversite ve Hastanesi hakkında bilgi verildi.
Acar ziyarette yaptığı açıklamada, YDÜ Hastanesi'nden çok etkilendiğini ve bu hastane'nin 10 gün içerisinde SGK ile işbirliğine başlayacağını açıkladı ve başta Kurucu Rektör Dr. Suat İ.Günsel olmak üzere, emeği geçen herkesi kutladığını belirterek,  başarılarının devamını  diledi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder